Vergoedingen

Kijk voor de actuele vergoedingen op de website van uw eigen zorgverzekeraar! Wij hebben contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.

In het algemeen gelden de volgende vergoedingen:

Voor jeugdigen tot 18 jaar

Er worden 18 behandelingen vergoed uit het basispakket van iedere zorgverzekering, dat is inclusief onderzoek en verslag. Na 18 behandelingen komt de vergoeding uit het eventuele aanvullende pakket. U bent zelf verantwoordelijk voor de vergoeding van de behandelingen oefentherapie Cesar, check daarom altijd uw polisvoorwaarden! De aanvullende vergoeding voor Cesartherapie is per polis verschillend.

Voor volwassenen vanaf 18 jaar

Er worden geen behandelingen oefentherapie Cesar vergoed uit het basispakket. De behandelingen worden vergoed uit het eventuele aanvullende pakket van uw zorgverzekering. U bent zelf verantwoordelijk voor de vergoeding van de behandelingen oefentherapie Cesar, check daarom altijd eerst uw polisvoorwaarden! De vergoeding voor Cesartherapie is per polis verschillend.

 

Behandelingen die niet vergoed worden door de zorgverzekeraar en/of niet tijdig zijn afgezegd (24 uur van te voren) zullen bij u zelf in rekening worden gebracht.

Prijslijst

Zitting Oefentherapie Cesar € 37,50
Zitting kinderoefentherapie € 46,50
Screening € 13,50
Intake en onderzoek na screening € 39,50
Toeslag voor  uitbehandeling  (aan huis) € 14,50
Niet nagekomen afspraak € 37,50
Niet nagekomen afspraak kinderoefentherapie € 46,50
Cursus Cesargym per les € 15,00