Therapeuten

Merijn Effting-Swaanen
Oefentherapeute Cesar & Kinderoefentherapeute

Mensen wat leren heb ik altijd leuk gevonden. Met de keuze voor Oefentherapie Cesar heb ik bewust gekozen om mensen en kinderen beter en gezonder te leren bewegen. Mijn grootste passie in het vak ligt bij de kinderoefentherapie omdat dat een hele vrolijke en creatieve manier van werken met zich mee brengt. Spelenderwijs help ik kinderen hun grove en/of fijn motorische vaardigheden te verbeteren. Daarnaast onderhoud ik, met uw toestemming, contact met de school en de eventuele andere zorgverleners van uw kind.

Ik ben aangemeld bij het platform kinderoefentherapie .
Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedicionder nummer 79904067294 en ben lid van de beroepsvereniging VvOCM.


Alenka Mobach-Bom
Oefentherapeute Cesar

Als kind hield ik er al van om mensen te helpen. Als Oefentherapeute Cesar heb ik er mijn professie van kunnen maken. Ik geniet ervan om mensen te helpen bij het aanleren van een gezond houdings- en bewegingspatroon. Tijdens het behandelproces streef ik ernaar dat de client onafhankelijk van mij wordt.

Ik ben aangemeld bij het Artrose Netwerk en ben partner van Orthoparc. Ook ben ik aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn en geef ik zwangerschapscursussen volgens het protocol van ZwangerTotaal. Daarnaast ben ik aangesloten bij het netwerk Slaapoefentherapie voor volwassen en kinderen.

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 49913382994 en ben lid van de beroepsvereniging VvOCM.

                               

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren